Ock

Okulun genel durumu hakkında bilgi aldı.  Okulumuzu gezerek incelemelerde bulunan müdürümüz, okul yöneticileri ve öğretmenleriyle bir araya gelerek kısa bir toplantı yaptı.Toplantıda öğretmenlerin görüşlerini dinledi, sağlıklı ve mutlu bir eğitim öğretim dönemi dileklerini iletti.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü Okulumuz konferans solununda yapılan etkinlikle  coşkuyla kutlandı.

Ock

Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma ve Ezan Okuma Yarışmalarımız

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Etkinlik ve Yarışma Organizasyonu kapsamında okulumuzda "Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma" ve "Ezan Okuma" yarışmaları gerçekleştirilmiştir. Yarışma sonunda dereceye giren öğrencilerimize madalya töreni düzenlenmiştir.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'Ü vefatının 84. yıldönümünde okulumuzda düzenlediğimiz törenle andık.

Anma programı saat 9'u beş geçe siren sesleriyle okulumuz bahçesinde başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla bayrak yarıya indirildi. Program daha sonra okulumuz konferans salonunda görevli öğrencilerimizin günün anlamına uygun hazırladıkları şiir, konuşma ve slayt sunumunun ardından Anma Programı sona erdi.

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü saygı, özlem ve rahmetle anıyoruz.

Kas

Türk Kızılay'ı Yenimahalle şubesi okulumuzda çorba dağıttı.

Kas

Necip Fazıl Kısakürek A.İ.H.L  olarak Cumhuriyetimizin 99 yılınında, gelenekselleşen Anıtkabir gezimizi yoğun katılım ile gerçekleştirdik. Bu anlamlı etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün milletimize armağan ettiği, Cumhuriyetimizin 99. Yılı'nı ilk günkü coşkuyla kutlandı. Gerçekleştirilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenimize; idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Ekm

13 Ekim Ankara'nın Başkent Oluşu okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Ağu

2022 YKS Üniversite yerleştirme sonuçları belli oldu. Sınava katılan 14 öğrencimizin 5'i lisans düzeyinde bir üniversiteye yerleşerek güzel bir başarı oranı yakaladılar. Böylelikle okulumuz yaklaşık %40lık bir başarını oranı yakalamıştır. Üniversiteye yerleşen öğrencilerimizi tebrik ederiz. bu zorlu süreçte emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimizin ailelerine teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz 23 Nisan Ulusak Egemenlik ve Çocuk bayramı kutlamaları 23 Nisan 2022 Cumartesi günü, konferans salonunda, saat 10:30'da Mustafa Kelam Atatürk ve aziz şehitlerimiz için saygı duruşunun yapılması ve ardından İstiklal marşının okunması ile coşkulu bir şekilde kutlandı.

Ekm

Türkiye Cumhuriyeti için en önemli tarihlerden biri olan 18 Mart Çanakkale Zaferi her yıl olduğu gibi okulumuzda bu yılda törenlerle, şiirlerle  kutlandı ve Şehitlerimiz anıldı. Programda emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzın Açık Öğretim öğretmen ve öğrencileri, Tanzanya ülkesinde ihtiyaç sahiplerine ramazan bayramı dolayısıyla iftar yemeği verdi.

Nis

Okulumuzdaki mesleki uygulama kapsamında 10/A  sınıfı öğrencimiz Enes ÇELEBİ  Bilal-i habeşi camiinde Ramazan ayı boyunca hanımlara mukabele okumaktadır.