MİSYONUMUZ

Öğrencilerimizin ülkemiz ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında söz sahibi, içinde yaşadığıçağını yorumlayabilen, milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren, çağın problemlerine alternatif ve gerçekçi çözümler üretebilen erdemli fertler olarak yetişmelerine ortam hazırlamak; beden, zihin, ahlak, ruh ve duygu bakımlarından dengeli ve sağlıklışekilde gelişmiş bir kişilik ve karaktere, hür ve bilimsel düşünme gücüne, geniş bir dünya görüşüne sahip, insan haklarına saygılı, kişilik ve teşebbüse değer veren, topluma karşı sorumluluk duyan; yapıcı, mucit ve verimli kişiler olarak yetişmelerini sağlamak; yükseköğrenim kurumlarını en iyi derecelerle kazanabilecek ve eğitimlerini iyi bir şekilde devam ettirebilecek kapasite ve donanıma haiz öğrenciler olmaları yönünde çaba sarf etmek ve onları, İslâm dininin inanç, ibadet ve ahlâk esasları hususunda toplumu aydınlatabilecek bilgi birikimine haiz din görevlileri olarak yetiştirmektir.

Yayın: 30.10.2020 - Güncelleme: 30.10.2020 15:26 - Görüntülenme: 370