Şbt

Miraç kandilinde Yatsı Namazında öğrencilerimiz camide kandili ihya ettiler.

Şbt

Miraç kandili münasebetiyle Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve idare olmak üzere Sabah namazında Hacı Bayram Veli Camiinde bir araya gelerek sabah namazını kıldık, Hayırlı kandiller

Ock

OSTİM Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa POLAT hocamız okulumuzda 17.01.2024 Çarşamba günü "BEN, MESLEĞİM, GELECEĞİM" konulu motivasyon semineri verdiler.. HocamızA çok teşekkür ederiz.

Ock

Öğrencilerimizde farkındalık oluşturmak için 6. Sınıf öğrencilerinin oluşturduğu atık malzemelerden geri dönüşüm sergisi açtılar.

Ock

Öğretmen öğrenci ve STKlar ile okulumuzda sabah namazı için buluşuldu. Ardından kahvaltı yapıldı.

Ock

Okulumu Din Öğretiminin Genel Müdürlüğünün düzenlediği İmam Hatipler arası KUR'AN'I KERİM, EZAN ve HUTBE yarışmalarına katıldı.

Ara

Okulumuzda yapılacak 2023-2024 Eğitim- Öğretim yılı 1. dönem 2. sınavların tarihleri belli oldu.

Ara

Okulumuz Bilişim Teknolojileri ve Rehber Öğretmeni İsa KARAKAŞ tarafından 19-20 Aralık 2023 tarihlerinde öğretmenlerimize Öğrenci/Öğretmen Destek Sistemi (ÖDS) tanıtımı amacıyla seminerler düzenlenmiştir.

Ara

Okulumuzda YKS - MSÜ duyuruları yapıldı.

Ara

Okulumuzda YKS hazırlık süreci DYK ve haftalık olarak yapılan deneme sınavları ile devam etmektedir.

Ara

Okulumuz öğrencilerine kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, öğrencilerin okuduğunu anlama, kavrama, analiz ve sentez bilgi basamaklarına ulaşabilmeleri sağlamak amacıyla haftanın her günü okulumuz kütüphanesi ve mahalle kütüphanesinde okuma saatleri düzenlenmektedir.

Kas

Haftalardır, emsaline şahit olmadığımız bir zulmün seyircisi olarak yaşıyoruz. Yıllardır işgal altında olan Filistinli kardeşlerimiz şimdi ağır bir bombardıman altında, tahayyül edilemez acılar içinde yaşıyorlar. Bununla birlikte yine çağımızda emsalini görmediğimiz bir direnişin de kahramanı onlar. Sabrı, tevekkülü, hamd etmeyi ve cihadı tüm dünyaya gösteren öncüler onlar. Ölüyorlar! Yıllardır ölüyorlar! Ama bu sefer, dünyanın dört bir yanında vicdanı olan tüm insanları dirilterek ölüyorlar. Vicdanlı her bir insan bu direnişe nasıl bir katkım olabilirin derdinde haftalardır.

Çünkü Filistindeki kardeşlerimiz bir tarih yazıyor ve vicdanlı her insan burada isminin olmasını istiyor!

Bizler de, okulumuzun konferans salonunda Türkiye Diyanet İşleri Başkanlığı vaizi Mahmut Bektaş Hocamızın katılımıyla Filistindeki kardeşlerimizi anmak, anlamak, onların yanında olduğumuzu göstermek ve dua etmek için bir araya geldik.