Mrt

"Bir fidan bin can" kampanyası kapsamında öğretmen, öğrenci veli ve okul komşuları ile birlikte okul bahçesini fidanlar ile donatıyoruz.

Mrt

Okulumuzda Kursunu açtığımız Tezyini sanatlar arasında, geleneksel sanatlarımızın baştacı diyebileceğimiz hat sanatının, tamamlayıcısı olarak kabul edilen TEZHİP sanatı öğrencilere sabrı, güzelliği ve ince kaslarını kullanmayı, olaylara pozitif bakmayı, ruhun inceliklerine vakıf olmayı öğretiyor.

Mrt

Okulumuz öğretmenler odasında 12. sınıf derslerine giren öğretmenler ile Hedef YKS 2024 kapsamında değerlendirme toplantısı yapıldı.

Mrt

Öğrenciler resim öğretmeni ile birlikte resim dersinde okulu güzelleştirmek ve duygularını tuvale dökmek için fırçaları ellerine aldılar.

BİR YOLCUYA

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın

Bu toprak, bir devrin battığı yerdir.

Eğil de kulak ver, bu sessiz yığın

Bir vatan kalbinin attığı yerdir.

Mrt

Öğrencilerde ramazan ve oruç bilinci oluşturmak için okulumuz konferans salonunda öğrenciler tiyatro içerikli program düzenlediler.

Mrt

Öğrencilerimiz kendisinden alışveriş yaptıkları, dürüst, yardımsever ve güler yüzlü olduğunu hissettikleri esnafa ziyarette bulunarak kendisine öğrenciler kendi elleri ile yaptıkları plaketi verdiler.

Şbt

Öğrencilerin ufkunu genişletmek, dünyaya daha geniş bir çerçeveden bakmaları, dün - bugün ve yarını kıyaslayacak projeler geliştirmeleri için Öğrencilerimizi Kültürel eğitim kapsamında MTA müzesine geziye götürdük, olumlu dönütler aldık

Şbt

Miraç kandilinde Yatsı Namazında öğrencilerimiz camide kandili ihya ettiler.

Şbt

Miraç kandili münasebetiyle Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve idare olmak üzere Sabah namazında Hacı Bayram Veli Camiinde bir araya gelerek sabah namazını kıldık, Hayırlı kandiller